RADIOFREKVENS (RF)

Teknik för kroppsformning med hjälp av radiofrekvensvågor. Stramar åt huden, stimulerar kollagen- och elastinproduktionen, reducerar fett och celluliter. Går att använda på kropp och ansikte.

 

ULTRASOUND LIPOSUCTION

Ny metod för att bli av med envisa fettdepåer på kroppen. Ultraljudsvågorna stimulerar även hudvävnad och förbättrar hudens förmåga att återbygga kollagen.

 

KAVITATION

En av de mest moderna teknologierna, baserad på akustiska vågor av olika frekvens för att bl.a. förbättra hudens tillstånd och bromsa ned åldrandeprocessen.

 

MESOTERAPI (NONINVASIV / INGA NÅLAR)

Det mest populära alternativet till injektionsbehandlingar. Preparat förs in i överhuden med hjälp av elektriska impulser som öppnar kanaler i cellmembranet.

 

DIAMOND MICRODERMABRASION

Modern teknik för att slipa huden, lager för lager till den önskade nivån. Behandling utförs genom att använda ett vakuummunstycke med slipstenar på toppen.

 

KAVITATIONSPEELING

Behandling av hud med ultraljudsvågor. Frigör porerna från döda celler, överskott av talg, bakterier, giftiga ämnen och kosmetiska rester. Huden blir efter en behandling ren och mjuk.

 

DERMOMASSAGER

Innovativ vakuummassage av kroppen och det bästa sättet för eliminering av celluliter. En del specialister känner även till denna behandling under namnet "Endermologie".

 

OXYBRASION

Denna behandling innebär att man intensivt peelar döda hudceller. Med en handhållen spray och natriumkloridlösning avlägsnar man döda hudceller utan att irritera huden.