FÄRGNING AV FRANSAR OCH BRYN

Att färga fransar och bryn ramar in och framhäver dina ögon. Nyanserna är många och kan blandas till så att de passar just dig och din hudton.

 

BRYNPLOCKNING

Ett välformat ögonbryn lyfter ögat och gör att du ser piggare ut. I samband med en brynfärgning förstärks effekten ytterligare.

 

FRANSFÖRLÄNGNING

Välj mellan volymfransar eller singelfransar!

Singels teknik, det vill säga vi placerar varje syntetfrans en och en åt gången på din egen frans. Detta medför ett väldigt naturligt resultat. Ca 80 - 150 förlängningar per öga sätts beroende på hur dina fransar ser ut och hur många de är. Vår certifierade ögonfranstekniker bedömer vilken längd och tjocklek på fransarna du bör ha för att syntetfransarna inte ska bli för tunga för den egna fransen. För att bibehålla ett fint resultat bör man fylla på sina fransar var 3 - 5e vecka, beroende på hur fort dina egna fransar växer.

Väljer man att göra volymfransar appliceras det flera supertunna fransar, mellan 2-7 stycken på varje egen enskild frans. Detta ger ett väldigt fylligt resultat. Med volymfransar ligger inte fokus på längden på samma sätt utan på en naturlig fylligare look.

 

TIPS FÖR DIG SOM VILL GÖRA FRANSFÖRLÄNGNING

  • Innan du går till salongen se till att ta bort allt ögonsmink. 
  • Använd INTE mascara på din fransförlängning för då kan det bli för tungt för din egna frans att hålla upp sig själv och då lossnar fransarna lättare. De klibbar även ihop sig eftersom mascara kan göra så limmet löses upp.
  • Tvätta inte ansiktet i vatten på 24 timmar efter en fransförlängning så man vet att limmet har fastnat ordentligt. 
  • Man kan tvätta sina fransar några gånger i veckan med en oljefri ansiktsrengöring.
  • Ju mindre du pillrar på dom desto bättre kommer fransarna hålla.
  • Slit aldrig lös fransar själv för att då kan dina egna fransar också följa med utan ta bort dina fransar på en salong.

 

Borttagning ögonfransförlängning

Skonsam borttagning av syntet fransarna med lösningsmedel för fransförlängning. Ingenting händer med dina egna fransar, limmet mjukas/löses upp och vi tvättar bort syntetfransarna och limmet med tops.