KLASSISK MANIKYR

I denna klassiska manikyrbehandling filar vi dina naglar och löser upp nagelbanden. Därefter lackar vi dina naglar i valfri kulör. Efter behandlingen ger vi dig även en skön handmassage.

 

LYX- MANIKYR OCH PARAFFINBAD

Exklusiv behandling för torra händer med paraffin. Genom att först  skrubba bort det översta hudlagret med en skön peeling, detta underlättar hudens förnyelseprocess. Huden på händerna blir lenare och mjukare och absorberar då lättare de välgörande ingredienserna i en handkräm. Naglarna får en vitamindos med nagelbalsam följt av en närandeoch skön massage. Därefter packas de in i ett härligt paraffinbadoch varma vantar. 20 minuter senare kan du njuta av dina”yngre” och slätare händer.

 

FÖRLÄNGNING MED GELÉ

Nageln förlängs till önskad längd med hjälp av skonsam gelé. Den förlängda nageln klipps och filas till önskad form, tjocklek och längd. Vid en förlängning med gelé slipper du plastiga tippar som skadar din egna nagelplatta.

Välj mellan naturell, färg eller fransk permanent färg.

 

FÖRSTÄRKNING MED GELÉ

Nagelförstärkning gör naglarna mer tåliga för påfrestningar och slag samt hjälper till att spara ut den egna nageln och behåller naglarna långa och fina länge. Gelén penslas på den egna nagelplattan vilket ger ett stärkande resultat.

Välj mellan naturell, färg eller fransk permanent färg.

 

GELÉLACKNING/GELISH/SHELLAC

Hybridlackning kombinerar lackningens enkelhet och gelningens hållbarhet. Resultatet blir en hållbar lackning som inte flagar.

 

TILLÄGG

  • ONE STROKE målning
  • Dekoration med stenar, sticker, glitter, fimo lera.
  • Nail art design

 

Är du intresserad av någon av våra behandlingar? Kontakta oss på Sollentuna Laser Center så berättar vi mer!